Almanca A1 Kursu

10.000,00

Almanca Kursu A1 Seviyesi

ALMANCA KURSLARIMIZ

Genel Almanca kurlarımıza genellikle Üniversite Öğrencileri,Doktorlar,Hemşireler,Mühendisler,Mesleki olarak yurt dışında çalışmak isteyenler katılmaktadır.Sizde hedefinize yönelik Online kurslarımıza katılabilir ve evinizin konforunda ders alabilirsiniz.

NEDEN ALMANCA?

Yabancı dil öğrenmek istediğinizde en zoru hangi lisanı öğreneceğinize karar vermektir. Geleceğiniz hakkında karar verirken seçeceğiniz yabancı dil veya diller hayatınızda pek çok şans kapısını da size açacaktır.

Eğer mesleğinizde kullanmak istiyorsanız; Almanca tavsiye edeceğimiz yabancı dillerin başında gelmektedir. Çünkü Türkiye İstatistik Kurumu 2010 yılı verilerine göre Türkiye’nin ihracat yaptığı ülkelerin sıralamasında büyük bir farkla birinci sırada Almanya yer alır.

Bunun dışında Almanca Avrupa ülkelerinde en çok konuşulan anadildir. Bu ülkelerden bazıları:

Almanya, Avusturya, İsviçre, Lichtenstein, Lüxemburg, Doğu Belçika, Süd Tirol, Fransa’nın doğusu Elsas, ayrıca Afrika’da Nambia.

Yurt dışında eğitim almak istiyorsanız Almanya, Avusturya ve İsviçre üniversiteleri dünya sıralamalarında sayılı okullar arasındadır.

O ülkelerde okumasanız bile akademik anlamda Almanca konuşulan ülkelerdeki teknolojik, sosyal ve bilimsel yayınları takip ederek akademik kariyerinizde rakiplerinizin bir adım önüne geçme şansınız var.

Günümüzde artık çoğu kişinin İngilizce bildiğini düşünürsek, kariyerimizde ikinci dil gereksinimi kesindir. Özellikle kamu personeli, ÜDS veya YDS sınavlarında İngilizce dilinde çok sayıda kişiyi geçmeniz gerekirken, Almanca dilinde katılarak hedefinize daha kolay ulaşabilirsiniz.

GENEL ALMANCA

Almanca dilini hayatın her bölümünde kullanmak istiyorsanız Genel Almanca kursu sizin için idealdir.

Avrupa dil komisyonunun belirlediği çerçevede eğitim verilir ve Türkiye’deki kurslardan farklı bir kur sistemi uygulanır. Almanca eğitimlerimiz sayesinde tüm dünyada kabul edilen seviyede Almanca öğrenebilir ve Avrupa Birliği sınırlarında ve tüm ülkelerde kullanabileceğiniz sertifika sınavlarına katılabilirsiniz.

GENEL ALMANCA KURSU SEVİYELERİ

Avrupa Dil Komisyonun kabul ettiği Almanca seviye tablosu – Gemeinsamer Europäischer Referenzrahmen für Deutsch

(Bunları acordion yapabilirsek tıkladıkça açılan sayfa olsun)

A – Elementare Sprachverwendung (A1 und A2)

B – Selbstständige Sprachverwendung (B1 und B2)

C – Kompetente Sprachverwendung (C1: fortgeschrittenes Kompetenzniveau;C2: nahezu muttersprachliche Sprachbeherrschung)

GENEL ALMANCA KURSU SINIFLARI

Almanca kursları hafta içi ve hafta sonudur. Gün içinde sabah ve öğlen sınıflarımız mevcuttur.

Sınıfların başlangıç tarihlerini kurs tarihleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

NE KADAR ZAMANDA ALMANCA KONUŞABİLİRİM?

Almanca kursumuzda ilk kurdan itibaren konuşma ve duyduğunu anlamaya yönelik eğitim verildiğinden öğrendiğiniz her konu ile ilgili konuşma yapabileceksiniz. Özellikle ilk üç kuru bitirdikten sonra günlük hayatta, okulda ve iş yerinde kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz, aynı zamanda söylediğiniz her şeyi okuyup yazabilirsiniz.

Televizyon’da Almanca yayınları izleyerek konuşulan konuyu anlayabilir ve Almanca’yı anadili olarak konuşan birisiyle anlaşabilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra okul hayatınızda da Almanca derslerinde sınavlarda zorlanmadan başarılı olabilirsiniz.

ALMANCA EĞİTİMİ FARKIMIZ

Almanca derslerimizde Türk asıllı Alman öğretmenler eğitim vermektedir. Öğretmenlerimiz hem Almancayı hem de Türkçeyi anadili olarak konuşabilmektedir. Böylece kurumumuzda telaffuz ve konuşma sıkıntısı yaşamadan Almanca öğrenebilirsiniz.

Almanca kursları Avrupa Birliğinin belirlediği standartlarda verilmektedir.

Öğrendiğiniz her konuda dinleme ve konuşma alıştırmaları yapılmaktadır. Ayrıca sadece Almanca değil aynı zamanda Alman kültürü de öğretilir.

ALMANCA KURSU KİTAPLARI

Yabancı dil kursu olarak tüm teknolojik donanıma sahibiz. Kullandığımız eğitim kitapları da konusunda uzman ve uluslararası standartlarda Alman yayın evlerine ait kurs kitaplarıdır.